jourhem

Alla inlägg den 30 september 2009

Av Johan och Johanna - 30 september 2009 20:12


Igår kom nya husse på besök! Randy mötte i dörren och var till och med framme och nosade innan han plötsligt insåg att han varit ALLDELES för tillmötesgående, och pilade in under matbordet och la sig på en stol. Men nya husse hade mycket stort tålamod med Randys skepsis och satte sig helt enkelt en bit ifrån och bara lät Randy titta på honom i lugn och ro. Mycket bra! Allteftersom smälte Randys osäkerhet undan, och till slut kunde han ju inte hålla nyfikenheten stången längre utan var tvungen att morska upp sig och knata fram till nya husse och säga hej. Det gjorde han tre gånger under kvällen, och sista gången lät han sig till och med klappas lite på huvudet!


Nya husse hade också med sig en sjysst kamera och passade på att ta några bilder på bänglet. De blev jättefina, även om Randy tryckte ihop sig lite och såg allmänt skeptisk ut:


 


Alltså jag fullkomligt älskar sista bilden, kallad "Flängkatten"! =D Hur kan man över huvud taget lyckas se ut så där?? Kvällen kändes hur som helst väldigt lyckad, Randy är numera mer nyfiken på än rädd för sin blivande husse. Det kommer att bli toppen det här!


Ovido - Quiz & Flashcards