jourhem

Direktlänk till inlägg 28 oktober 2009

Sista kvällen med gänget

Av Johan och Johanna - 28 oktober 2009 21:26


Imorgon åker lillbäbben. Det kommer att bli snyftigt, men också underbart! För jag vet att det hemmet han kommer till är det bästa tänkbara. Och självklart kommer vi att hälsa på Randan, hehe oss blir de inte av med så lätt. ;)


Klorna är fortarande klippta till 50%, men vi känner att vi helst inte vill bråka mer med honom nu såhär sista kvällen. TIps till nya familjen, akta högertummen - den är sylvass. ;)


Yxel kommer som sagt var att flytta med Randy de första dagarna, så att han får lite trygghet sådär i början. Men Yxel skulle ändå vilja ge sin avskedspresent redan nu:




Hej på er, vi hörs imorgon igen så ska jag berätta om den spännande flytten!


 
 
Ingen bild

Husse

28 oktober 2009 21:43

Underbart!!!!!!!

 
Ingen bild

Johanna

28 oktober 2009 21:49

Ja eller hur! =) Det fanns så mycket gôtt att välja bland i arkivet så Yxel kunde knappt bestämma sig. ;)

 
Ingen bild

JoGG

28 oktober 2009 22:57

Vilken fin video. :) Vad roligt att han äntligen får sitt eget hem. Har varit så kul att följa bloggen. =)

 
Ingen bild

Johanna

29 oktober 2009 09:10

Hej JoGG!

Ja visst blev den riktigt bra? ;) Det har varit jättekul att skriva om Randys framsteg, främst för så många snälla människor läser och hejar på och håller tummarna! Som alltid (detta är 3:e gången bloggen säger hejdå) kommer det att kännas tomt först att inte skriva mer, men vem vet vad som händer i framtiden med små nya jourhemskatter? ;)

 
Ingen bild

sonitus

29 oktober 2009 12:54

Vilken schysst video ni klippt ihop, jag gillar verkligen passningen mellan sången och bilderna. Hälsa Yxel att det var en väldigt fin avskedspresent!

 
Ingen bild

Johanna

29 oktober 2009 13:11

Hej sonitus och tack för det fina berömmet! Yxels lilla katthjärta sväller lite extra av stolthet här. ;)

 
Ingen bild

Lasse

29 oktober 2009 17:41

Håller med sonitus, jätte fin video.

Ser fram mot nästa "bloggstart" ;)
Det har varit roligt att följa Randy & dom andra katterna.

P.S Randy vilken fin klöspelare du får, den ska du inte vara rädd om ;)

 
Ingen bild

Johanna

29 oktober 2009 22:03

Hej Lasse och tack tack! =) Vi får se om/när nästa joursession drar igång, farmförallt är det Misha som måste vila upp sig lite och känna att hon vinner territorium igen. Grymt bra PS förresten, önskar Randy kunde läsa det! ;)

 
Ingen bild

sonitus

30 oktober 2009 18:31

Och jag håller med dig, Lasse! Hoppas på en ny bloggstart! Det har varit höjdare att följa er blogg och kattera'. Alltid ett nöje att se (och läsa!) när nästa inlägg dimper ned.

 
Ingen bild

Johanna

31 oktober 2009 00:57

Hej sonitus! Jag kan säga att det har varit minst lika roligt för oss att läsa fina och stöttande kommentarer från er fantastiska jourhemsbloggsläsare! Det har hjälpt otroligt mycket att känna att det finns folk som hejar på kissarna, kommer med råd och synpunkter eller bara tittar in för att säga hej! Så om det kommer en ny liten kissekatt till oss en dag så lovar jag att bloggen öppnar igen. =)

 
Ingen bild

Stina

1 november 2009 11:26

Även jag känner att jag bara måste gratulera Yxel till den underbara musikfilmen om de två små fina kissekompisarna. Mycket välgjord och skojig, den kommer att avnjutas fler gånger när jag behöver ett vitaminpiller i höstrusket! :) Gillar t ex scenen i trapphuset när kompisarna försöker ringa på dörrar och trycka upp hissen...

Toppentrevlig blogg, kul att den öppnas igen så småningom!
Ha det bra!


 
Ingen bild

Johanna

1 november 2009 15:09

Hej Stina! Ojoj, Yxel blir alldeles förlägen av alla hyllningar till hans regissörsmässiga talang! ;) Roligt att du gillade filmen! Och ja, den incidenten med Randy som ringde på grannens dörr är en av mina favoriter med. =)

Ha det bra du med, kul att du vill hänga med på nästa vända också om/när väl den dagen kommer... =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan och Johanna - 3 januari 2010 00:44

Hej på er! I mellandagarna var jag och Johan och hälsade på Randy och hans familj! När vi kom så låg han under granen, men han sprang inte och gömde sig utan nosade skeptiskt men artigt på oss. Sen bestämde han sig för att avvika för att betrakt...

Av Johan och Johanna - 17 november 2009 22:10


Hej! Vi bryter bloggtystnaden för en uppdatering på Randyfronten i form av ett alldeles underbart litet brev som kom till oss igår: Hej exmatte/husse, Här trivs jag alldeles utmärkt! Har gått ner lite i vikt av all viktväktarmat ...

Av Johan och Johanna - 31 oktober 2009 18:40


Det har nu gått två dygn i nya hemmet, och Randy gör framsteg i rekordfart! Inte nog med att han vågade vara framme igår under stora delar av kvällen, han har även SOVIT i nya husses och mattes säng inatt! Med bara lite lite tågnag! ;) Och idag när f...

Av Johan och Johanna - 29 oktober 2009 22:04

  Vi kom hem från jobbet med varsin kattkorg. Yxel tog en blick på dem och pep och gömde sig under överkastet i sovrummet. Randy placerade sig i skoskåpet. Det var mycket tydliga signaler på att detta kommer inte att gå som en dans inte. Men förvån...

Av Johan och Johanna - 27 oktober 2009 21:03


  I morse rök Yxel och Randy ihop. Eller rättare sagt, Yxel fick spö av Randy. Massa spö, så han sa till jättemycket att det fick räcka nu. Johan hörde honom och kom till undsättning varpå Yxel såg sitt tillfälle och pep iväg. Och Randy skulle såkl...

Ovido - Quiz & Flashcards