jourhem

Alla inlägg under november 2008

Av Johan och Johanna - 10 november 2008 23:00

Nu har kissarna varit hos oss i 3 dygn. Jag sitter i soffan och bloggar och Johan sitter i en fåtölj bredvid. Alla kissarna är framme och nosar på oss och tittar storögt. Inget fräs! Yxel har varit in en sväng och rekat, men han är fortfarande skeptisk...Inatt var det öronproppar som gällde, då samtliga kattungar blev mycket modiga och lekfulla. Ibland brakar det till därinne, då elementet eller kattlådan får sig en törn. 


Inget utanför lådan idag! Duktiga kissar... =)



Av Johan och Johanna - 9 november 2008 23:05

Idag har kissarna legat ihoptryckta på varandra bakom en gardin. När vi närmade oss var det stort fräskalas, men lite skinka rådde bot på det. Lill-Stina och Pim-Pim vågade till och med äta ur handen! Zeb är fegast och ville ha sin skinka separat.


På kvällen hörde vi ståhej inifrån kattungerummet, då lektes det med bollar och råttor, och klor vässades på klösträdet. =) Senare öppnade vi dörren till vår innätade balkong, för att Misha och Yxel skulle få sin kvällsutflykt, och då klev Lill-Stina morskt fram till gallret som skiljer kattungerummet från resten av lägenheten. Yxel glömde genast bort nattpromenaden och satte sig på andra sidan gallret och bara tittade. Och Lill-Stina pratade med honom! "Mjii mjii" sa hon! Inget "Käh" här inte. =)

Av Johan och Johanna - 8 november 2008 23:02

Idag hämtade vi kissarna på Åkeshovs Kattstall. Bilfärden gick bra, och när vi kom hem valde kissarna att stanna ett tag i buren, det är ju säkrast. Våra egna katter Misha och Yxel gjorde gemensam sak och smög sig fram och gluttade in i kattungerummet. De är inte helt med på vad det är för småttingar som har kommit hit, men gjorde inte så stor sak av det hela. På kvällen serverades det tonfisk till samtliga fyrbenta, ungarna vann tävligen äta upp först! =)


Det är mycket fräs när vi kommer in i kattungerummet. Men dom små lungorna förmår inte uppbåda nåt skräckinjagande ljud, utan det blir mest något som låter som "Käh". Skitgulligt =) 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards