jourhem

Alla inlägg den 12 maj 2009

Av Johan och Johanna - 12 maj 2009 22:03


Myyyysigt när storebror ägnar lillebror lite omsorg. =)


Blir ren och fin! (Jag gillar det halvtvingande halsgreppet)


Yxel har blivit så go' med Randy nu, de leker och busar tillsammans och verkar alltid ha nåt nytt i kikaren. Och Randy hänger hängivet med på allt som Yxel hittar på, det ser verkligen ut som när ett storesyskon drar iväg och småsyskonet efter utan att ha en aning om vad som är planen. =)  Det nya närmare samarbetet KAN ha att göra litegrann med att när Randy blev av med sina långa vassa klor så kunde vi ju även klippa Yxels klor - en slags nedrustning helt enkelt.


Sitter och tänker på bus


Misha är också nedrustad men hon jobbar rätt bra med röstresurserna, så hon klarar sig fint ändå. =) Igår när Randy var på balkongen och Misha satt och åt vid dörren så bestämde sig Randy för ta sig in igen genom att helt sonika hoppa över henne. Höjden av förödmjukelse tyckte Misha och demonstrerade sitt missnöje med en rejäl gurgelmorr som lät väldigt länge. =) Lite senare stod jag i köket och bredde en smörgås och då kom alla katterna hoppande och tiggde till sig varsin bit ost. Men när Randy hade slukat sin bit bestämde han sig för att ta Mishas också. Oj vilken otroligt dålig idé det visade sig vara, Randy borde verkligen öva lite på att reflektera över vilka konsekvenser olika handlingar kan medföra. =) 


Men i små portioner tål Misha faktiskt Randy rätt bra nu, som synes på bilden här nedan. Kan man äta vid samma bord så finns det hopp! ;)


Fast håll dig på din kant.

 

Ovido - Quiz & Flashcards