jourhem

Alla inlägg den 23 juni 2009

Av Johan och Johanna - 23 juni 2009 19:54


Som ni vet älskar Randy att vara på balkongen mer än något annat ställe, och därför är han nu lite bekymrad över det varma vädret. Det kan ju inte vara särskilt behagligt att ligga i stillastående värme i den pälsen. Idag försökte han en stund under en solstol (verkligen under alltså, solstolen var ihopfälld och låg på marken så han pressade sig in =) ) men han fick snart ge upp och komma in igen. Därför visste glädjen inga gränser när jag öppnade sovrumsfönstret som vetter mot norr på glänt.


Här var det svalare!


På fotot ser det ut som om fönsterspringan var läskigt stor, men jag garanterar att ingen katt hade kunnat klämma sig igenom den i verkligheten.


En annan sak som jag kom på idag när jag stod och la upp vaniljglass till mig med Randy som åskådare, är att jag ska visa hur han ser ut när han flemar. Detta är något som katter gör när de känner en för dem okänd men angenäm doft, och för Randy rörde det sig just idag alltså om vaniljglass. Våra egna katter kan göra det litegrann men jag har aldrig sett någon som gör det så tydligt och ofta som Randy. Därför tog det ett tag innan jag förstod vad han pysslade med. =) Grimasen kan se lite hotfull ut, så därför vill jag visa den så att inga missförstånd uppstår mellan Randy och eventuella spekulanter/framtida ägare.



Han stannar liksom av som om han tänker, munnen öppnas och han ser lite ut som om han tänker nysa och så blir han sittande så. Detta är alltså för att han använder de luktorgan han har i munnen också, ashäftigt! Läs mer om flemning och andra kattbeteenden här.

 

Ovido - Quiz & Flashcards