jourhem

Alla inlägg den 21 juni 2009

Av Johan och Johanna - 21 juni 2009 18:41


Hyllan för träningskläder i min garderob har tydligen fallit herrn på läppen eftersom han har tillbringat hela dagen där:


Kan du stänga dörren nu och sluta blixtra mig i ögonen när jag vilar?


På måndag om en vecka kommer Randy att åka tillbaka till Kattstallet. Vi flänger runt på vår semester och Misha och Yxel bor några dagar här och några dagar där hos vänner och släktningar. De klarar det bra och har gjort det många gånger förr, medan vi inte vill utsätta stackars Randy för en sån behandling. Så förhoppningsvis så har han blivit så pass social hos oss nu att han klarar att visa upp det bland spekulanterna på Kattstallet, annars får han komma tillbaka och ta en vända med oss igen i höst. =)


Det ska bli jättesorgligt såklart att skiljas från fina underbara Randy som har gjort så många framsteg och verkligen visat vilken underbar liten jättestor katt han är. Men det ska också bli spännande att se om han kanske kan bli bokad till slut, det är han verkligen värd. Och på Kattstallet finns hans mamma och bror, och Randy tycker ju mycket om andra katter så vi hoppas att han får en rolig sommar tillsammans med alla fina underbara kissar på Kattstallet!

 

Ovido - Quiz & Flashcards