jourhem

Alla inlägg den 19 januari 2009

Av Johan och Johanna - 19 januari 2009 19:35

 

Hälsningar från nya hemmet!


Det kom ett mail från Zebs och Pim-Pims husse och matte, där de berättade om kissarnas första tid i sitt nya hem! Och eftersom vi vet att det är många här som undrar hur det har gått för Lill-Stians syskon så kommer här en sammanfattning av deras mail:


Första kvällen var kissarna tydligen jättenervösa och ville inte lämna transportburen på flera timmar. Men när husse och matte sen gick och la sig hörde de hur det skramlade och dunsade ute i lägenheten när katterna gick på upptäcksfärd. =)

Därefter har småkissarna hela tiden sakta men säkert gjort framsteg, först genom lek då de glömmer bort att vara vaksamma, men allt eftersom har först Pim-Pim men sedan även Zeb börjat följa efter husse och matte överallt i lägenheten. Tydligen är de trots sin vaksamhet väldans nyfikna, precis som sin bror. =) Två små matvrak verkar de också vara, på menyn står allsköns mat som avocado, melon, julvört, fjädrar från leksaker och makaroner med ketchup!

Pim-Pim har haft en period när han tyckte att TV:n var jätteintressant, då kunde han sitta en halvtimme och titta fem centimeter ifrån den. =) Zeb har å sin sida skaffat sig en annan passion, garderober, där han tycker det är jättemysigt att ligga! Kissarna vågar även ligga nära husse och matte, och nu jobbar de för fullt på att övervinna den sista rädslan med klappar och kroppskontakt.

Pim-Pim och Zeb har inte har undersökts av någon veterinär än, men husse och matte har kommit fram till att det med största sannolikhet är två små kattpojkar de har fått! Och sina namn kommer kissarna troligtvis att behålla.

Pim-Pim och Zeb har också fått en egen blogg! millakempe.blogg.se är länken dit, och där kan man följa småkatternas fortsatta utveckling med filmer och bilder. Jätteroligt tycker vi förstås, och jag misstänker att fler än vi kommer att titta in där titt som tätt... =)


Tack för brevet Jason & Camilla, och fortsatt lycka till!

 

 
Ovido - Quiz & Flashcards