jourhem

Alla inlägg den 25 mars 2009

Av Johan och Johanna - 25 mars 2009 21:02


Det börjar bli dags att Randy får en närmare presentation här känner jag. Han är en stilig herre på tio månader som är född i en kattkoloni i Ösmo. En kattkoloni är en samling hemlösa och ofta förvildade katter som lever tillsammans för att överleva.


Randy behövde få komma till en hemmiljö för att utvecklas och lära sig att lita på och tycka om människor. Han visar goda tecken på att bli social så småningom, till exempel så spinner han och trampar med tassarna när han blir klappad med tofspinne, men han pratar även mycket med både oss och katterna. Kattstallet har berättat att de har kunnat klappa honom, så vi tror att det bara är en tidsfråga innan han tinar upp här med. =) Han har i alla fall nosat på våra händer så det sitter nog inte jättelångt inne, och han gör nya framsteg varje dag. Dessutom har vi förstått att han tycker väldigt mycket om andra katter, så i det hem som han till slut får komma till bör det finnas en snäll kattkompis.


Randy är storvuxen men inte alls tjock. Han har superfin päls med rar teckning i ansiktet - jag är särskilt förtjust i hans tre svarta moucher på vänster kind. =)






Ovido - Quiz & Flashcards