jourhem

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2009

Olika sätt att vakna

Av Johan och Johanna - 30 augusti 2009 21:46


Om vi jämför natten som var med natten innan så ser det ut så här:


Igår natt - Fullt kaos i sängen, Misha morrade och fräste som aldrig förr och gav varken Randy eller oss andra en chans att slappna av. Yxel hjälpte till med fräsandet så gott han kunde. Estimerad total sömn: 3-4 timmar, i 15-minutersintervall.


I natt - Klockan 10 vaknade jag utsövd av att Misha låg på mitt bröst och spann och Randy och Yxel låg tillsammans vid mitt ena ben. Estimerad total sömn: 8 timmar, helt sammanhängande.


Av detta kan vi konstatera att det tydligen kan svänga snabbt ibland. =)


Alla sams. Ingen vet varför.


Över huvud taget så har Randy det senaste dygnet fullkomligt jagat varje tillfälle till lite gos, igår kväll gick han ett tag praktiskt taget fot med mig - varenda steg jag tog följde han hoppfullt och gick det mer än en halv minut mellan klapparna så pep han så att jag skulle komma ihåg att sätta ner handen. =) Det är så underbart roligt att se honom så glad igen!


Slår knut på sig själv av gosighet.

 

 
 
Helena

Helena

30 augusti 2009 23:45

Vilka underbara bilder! vad skönt att allt verkar gå bra för er å Randy!
Hoppas på mer finna bilder!
kram

http://helenamari.blogg.se

 
Ingen bild

JoGG

31 augusti 2009 08:12

Vad roligt att se att det har gått så bra! & vad mysig han verkar på alla bilder. Hoppas verkligen han får tag i ett bra hem den här gången.

 
Ingen bild

Anna

31 augusti 2009 13:10

Hej!
Vad roligt att se hur han återanpassar sig. Det är ju en fantastiskt gullig kisse ni har. Du hade rätt i att han inte trivdes på kattstallet. Hoppas någon ser bloggen och förstår att det är en urmysig katt som skulle få de flesta sura miner att försvinna.
Ser fram emot fler små inlägg om hans upptåg.

PS. på Kanebo-fronten intet nytt... Vi har köpt en sådan pensel med långt skaft som jag såg ni hade på en av bilderna, men tills vidare får den bara ligga bredvid, inte röra..

MVH Anna

 
Ingen bild

Johanna

31 augusti 2009 22:00

Hej Helena!

Ja vi andas verkligen ut här, trodde faktiskt det skulle ta längre tid för honom att känna sig som hemma, men det gick ju på ett kick! Och mer bilder kommer alldeles säkert vartefter, var så säker. =)

 
Ingen bild

Johanna

31 augusti 2009 22:02

Hej JoGG!

Ja och han är precis lika mysig hela tiden, bara springer efter och vill ha mer och mer gos! Lilla pyret, han verkar verkligen trigga sig själv av att våga mer och mer och så blir han gladare och gladare i takt med det! =)

 
Ingen bild

Johanna

31 augusti 2009 22:05

Hej Anna!

Visst är han helt underbar! Det är så himla svårt att förstå hur inbunden han var för bara några dagar sen... Tänk att gamla goa Randy hela tiden låg och lurade bakom den fräsiga fasaden.

Tråkigt att Kanebo-utvecklingen är inne i en stiltjefas, men jag tänkte på Missans jourhem som kom på den briljanta idén att spruta Kattmyntespray på sin klappinne. Och då gick det jättebra! Kanske skulle kunna funka med Kanebo med?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan och Johanna - 3 januari 2010 00:44

Hej på er! I mellandagarna var jag och Johan och hälsade på Randy och hans familj! När vi kom så låg han under granen, men han sprang inte och gömde sig utan nosade skeptiskt men artigt på oss. Sen bestämde han sig för att avvika för att betrakt...

Av Johan och Johanna - 17 november 2009 22:10


Hej! Vi bryter bloggtystnaden för en uppdatering på Randyfronten i form av ett alldeles underbart litet brev som kom till oss igår: Hej exmatte/husse, Här trivs jag alldeles utmärkt! Har gått ner lite i vikt av all viktväktarmat ...

Av Johan och Johanna - 31 oktober 2009 18:40


Det har nu gått två dygn i nya hemmet, och Randy gör framsteg i rekordfart! Inte nog med att han vågade vara framme igår under stora delar av kvällen, han har även SOVIT i nya husses och mattes säng inatt! Med bara lite lite tågnag! ;) Och idag när f...

Av Johan och Johanna - 29 oktober 2009 22:04

  Vi kom hem från jobbet med varsin kattkorg. Yxel tog en blick på dem och pep och gömde sig under överkastet i sovrummet. Randy placerade sig i skoskåpet. Det var mycket tydliga signaler på att detta kommer inte att gå som en dans inte. Men förvån...

Av Johan och Johanna - 28 oktober 2009 21:26

  Imorgon åker lillbäbben. Det kommer att bli snyftigt, men också underbart! För jag vet att det hemmet han kommer till är det bästa tänkbara. Och självklart kommer vi att hälsa på Randan, hehe oss blir de inte av med så lätt. ;)   Klorna är fo...

Ovido - Quiz & Flashcards