jourhem

Direktlänk till inlägg 19 augusti 2009

Hemvändare

Av Johan och Johanna - 19 augusti 2009 22:13


Jag har pratat med Kattstallet och både vi och de har noterat hur Randy har slutit sig och tappat det sociala alldeles. Tyvärr passar inte miljön där alla katter, och därför beslutade vi att Randy får komma tillbaka till oss. Så nästa fredag åker vi och hämtar honom, och sen börjar arbetet med att få honom att öppna sig igen. Förhoppningsvis går det fort. Men då öppnar bloggen igen alltså på heltid, häng gärna med på Randysväng 2!


Får komma tillbaka till Yxel. :D

 
 
Ingen bild

sonitus

20 augusti 2009 08:17

Hurra för er som tar Randy en vända till! Jag kommer att följa bloggen med spänning.

 
Ingen bild

Johanna

20 augusti 2009 09:40

Hej sonitus och hurra för dig också som hänger med igen! =) Du är ju en av de "gamla rävarna" som hängt med ända från Pim-Pim-gänget-tiden, mycket roligt att du vill fortsätta hänga här med oss! =)

 
Helena

Helena

20 augusti 2009 22:47

Vad spännande dte ska bli att följa Randy! Blir det denna fredag lr nästa vecka?

http://sjoborg.blogg.se

 
Ingen bild

Johanna

20 augusti 2009 23:13

Hej Helena!

Nästa fredag, dvs om 8 dagar, är det som vi ska hämta honom. Var och hälsade på honom idag, han vek ner öronen och morrade och fräste åt mig... =( Han längtar nog efter Yxel och balkongen.

Vilka superfina bilder på Missan och Ziggy på din blogg! Vad underbart att det går så bra att klappa henne nu!

 
Ingen bild

Låge

21 augusti 2009 01:17

Hej! Det är både roligt och tråkigt att du öppnar bloggen om Randy igen. Roligt därför att det är fantastiskt trevligt att läsa om alla upptåg. Tråkigt därför att ingen har upptäckt vilken underbart trevlig kisse han är. Hoppas bara att någon denna gång faller för honom!
//Låge

 
Ingen bild

Fanny

21 augusti 2009 11:12

Randy kommer bli så glad att få komma tillbaka! Nu ska jag fortsätta sprida bloggen till vänner och bekanta, så de kan se vilken charmig katt han är när han trivs.

 
Ingen bild

Emili

21 augusti 2009 17:15

Randy kommer att bli överlycklig när han får komma "hem" igen. Det tar säkert bara ett par dagar innan han är sig själv.

Hoppas han kan få åka till ett eget hem direkt från er sedan och slipper omvägen via Kattstallet, eftersom han tydligen inte gillar att vara där.
Kommer att fortsätta att följa hans öden och äventyr på bloggen och håller tummarna stenhårt att han kommer att få ett eget hem snart./Emili

 
Ingen bild

Johanna

21 augusti 2009 21:49

Hej Låge!

Dina ord värmer mycket, det känns så skönt att det är fler än vi som ser hur härlig Randy är, och det bevisar ju faktiskt att denna blogg kan förmedla det! Roligt att du hänger kvar med oss här på bloggen!

 
Ingen bild

Johanna

21 augusti 2009 21:51

Hej Fanny! Kanon att du vill jobba med oss för att Randy ska hitta hem, det hjälper verkligen till otroligt mycket! Och grattis till tillökningen ;) Fanny följde med till Kattstallet och kommer nu också att ställa upp som jourhem! Hurra!

 
Ingen bild

Johanna

21 augusti 2009 21:53

Hej Emili!

Jättekul att du hänger med en vända till med Randy! Ja jag hoppas verkligen verkligen att vi ska kunna finna ett hem åt honom den här gången, precis som du säger så är Kattstallet inget bra ställe för Randy - han blir alldeles för stressad och vågar inte alls visa vem han egentligen är... Håll tummarna för att det går bättre den här gången!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan och Johanna - 3 januari 2010 00:44

Hej på er! I mellandagarna var jag och Johan och hälsade på Randy och hans familj! När vi kom så låg han under granen, men han sprang inte och gömde sig utan nosade skeptiskt men artigt på oss. Sen bestämde han sig för att avvika för att betrakt...

Av Johan och Johanna - 17 november 2009 22:10


Hej! Vi bryter bloggtystnaden för en uppdatering på Randyfronten i form av ett alldeles underbart litet brev som kom till oss igår: Hej exmatte/husse, Här trivs jag alldeles utmärkt! Har gått ner lite i vikt av all viktväktarmat ...

Av Johan och Johanna - 31 oktober 2009 18:40


Det har nu gått två dygn i nya hemmet, och Randy gör framsteg i rekordfart! Inte nog med att han vågade vara framme igår under stora delar av kvällen, han har även SOVIT i nya husses och mattes säng inatt! Med bara lite lite tågnag! ;) Och idag när f...

Av Johan och Johanna - 29 oktober 2009 22:04

  Vi kom hem från jobbet med varsin kattkorg. Yxel tog en blick på dem och pep och gömde sig under överkastet i sovrummet. Randy placerade sig i skoskåpet. Det var mycket tydliga signaler på att detta kommer inte att gå som en dans inte. Men förvån...

Av Johan och Johanna - 28 oktober 2009 21:26

  Imorgon åker lillbäbben. Det kommer att bli snyftigt, men också underbart! För jag vet att det hemmet han kommer till är det bästa tänkbara. Och självklart kommer vi att hälsa på Randan, hehe oss blir de inte av med så lätt. ;)   Klorna är fo...

Ovido - Quiz & Flashcards